28 febrer PIC Can Masdeu JORNADA PRO- AUTOGESTIÓ KAN PASQUAL

Pic Kan Pasqual

El Col.lectiu de Kan Pasqual té el gust de convidar-vos a passar un diumenge ple d´activitats i bon menjar per recolzar el nostre projecte. Tenim un ampli ventall de propostes per  a totes les edats i gustos, amb una cloenda musical i bons pastissos.

ACTIVITATS:
12h Taller de Circ Integral Infantil
– Presentació Encuentro Internacional Genuino Clandestino (Sardenya)
– Taller de Polaritat
14h Dinar ecològic
16h Presentació Llibre “El Comú Català”
– Taller Laboratori de Creació Espais Íntims
17h Presentació Comité Català de Suport a la ZAD Nantes
18h Concert Dum Dum & Cash ( versions 60 i 70s de Rock i Blues) 

EN PROFUNDITAT:

12h Taller Integral de Circ Infantil

Durant dues hores nens i nenes de totes les edats gaudiran d´un taller de trapezi, teles i malabars on podran iniciar-se i experimentar les diferents disciplines de circ. Cap  a migdia hi haurà també una actuació de teles.

12h. Taller de Terapia de Polaridad

2 horas para aprender lo básico de Polaridad.  Dr. Randolph Stone, médico Suizo, fue el creador de Polaridad. Èl especializó en osteopatía, naturopatía, quiropraxia, medicina ayurveda y viajando por todo el mundo estudió antiguas técnicas curativas incluidas la acupuntura, la herbología, el masaje oriental, la reflexología, shiatzu. Un cuerpo sano depende de su capacidad de mantener la fluidez de sus circuitos eléctricos. Cualquier obstrucción producirá síntomas y luego enfermedad.  La energía está gobernada por tres polos: positivo, negativo y neutro y todo nuestro cuerpo se contempla como un campo eléctrico con corrientes y pautas específicas que lo construyeron en su origen y siguen actuando hasta que lo dejamos.
Cuando cualquiera de estas corrientes sufre un “cortocircuito”, queda afectada la totalidad del campo energético.  Vamos a mirar como diagnosticar donde tenemos bloqueos y los 5 elementos que tenemos en el cuerpo: éter, aire, fuego, agua y tierra.  Ven con ropa cómoda.  Inscripcions: sarahdawnh@gmail.com

12h Presentació Genuino Clandestino (Sardenya)

Genuino Clandestino es:
– Un movimiento de resistencia campesina para la soberania alimentaria;
– Una campaña de comunicación para el libre procesamiento de productos campesinos;
– Una campaña popular para una ley que reconozca la agricultura campesina y la libre de la burocracia.
Genuino Clandestino es un movimiento con una identidad deliberadamente indefinida: en ella coexisten individuos y comunidades, está abierto a todxs, desconfia de jerarquías y portavoz y no requiere ningún permiso de residencia o ciudadanía. Se enorgullece de ser CLANDESTINO y continuará su lucha con o sin el consentimiento de la Ley.
Genuino Clandesitino es un movimiento antirracista, antifascista y anti-sexista
En resumen, se convoca al Encuentro internacional Genuino Clandestino en Cerdeña (Settimo San Pietro – CA) el 15-16-16 abril.

 

14.30h Dinar Popular Ecològic

 

16h Presentació del llibre ” El Comú CatalàEl comú és molt més que la suma dels veïns d’un lloc, és, també, l’estreta solidaritat, sorgida de la interrelació i els nombrosos vincles que va produir un col•lectiu que, al marge dels altres poders, en gran part decidia el seu propi futur. Si la història no en parla massa és perquè l’escriuen els vencedors, és a dir, perquè el comú va perdre. Però, aquest comú és en bona part responsable de la cultura i de la llengua que hem heretat, i és raonable que formi part del nostre patrimoni històric cultural, expressió de la identitat d’un poble. En aquestes pàgines, busquem aquest retrobament, intentant endinsar-nos en la història del comú català, la història dels que no surten a la història.»

David Algarra Bascón va néixer a l’Hospitalet de Llobregat a finals dels 60, i resideix actualment a Igualada. Ha dedicat els darrers 3 anys a fer una recerca sobre la història popular de Catalunya, des de l’edat mitjana fins a la modernitat. Els bens comunals, les assemblees veïnals d’autogovern, els costums camperols, la cultura, els oficis i la manera com totes aquestes realitats han anat desapareixent els darrers segles, i també de la memòria col·lectiva gràcies a la feina de la burgesia que es va dedicar a escampar falses realitats. www.elcomu.cat

 

¡16h- 19h Taller  “Laboratorio de Creación Espacios Íntimos”.
Espacios Íntimos es un laboratorio teatral que quiere ser un espacio de creación y de investigación en plena libertad. Se propone un trabajo a partir del cuerpo y del movimiento donde la palabra entra en juego de forma orgánica con la finalidad de despertar nuestro propio ser creador. Daremos espacio a la improvisación como herramienta básica para la creación y jugaremos con nuestra propia manera de componer. Abriremos un lugar intimo de conexión con nosotros mismos dando forma y contenido a nuestra urgencia de comunicarnos y expresarnos.
Inscripcions : laboratorio.intimo@gmail.com
17h Presentació Comité Català de Suport a la ZAD Nantes
Presentació del col.lectiu i projecció d´un documental que descriu la resistència las boscosa contra un proyecte d´areoport a Nantes, França.

 

18h Concert Dum Dum & Cash ( versions 60 i 70s de Rock i Blues)Tarda de música en directe amb una banda vinguda de Saragossa,  que ens amenitzaran amb un grapat de cançons rockeres. Ritme i marxa a l´aire lliure!

CENTRE SOCIAL OKUPAT KAN PASQUAL (des de 1996)

https://kanpasqual.wordpress.com

http://www.canmasdeu.net/pic/

kan Pasqual

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s