Assemblea d’Horts ocupats del CSOA l’Horta,

cropped-dfghjk333

http://horta.noblogs.org/

Hortets

Des de l’assemblea de gestió del CSOA vàrem pensar que seria una bona idea posar en marxa un hort en l’esplanada desèrtica que hi havia abans a l’Horta.

Férem octavetes, vam penjar cartells i anunciàrem per Ràdio Malva i Ràdio Klara que al CSOA L’Horta se’n anaven a fer hortets i que tota aquella que volgués cultivar un bancal, vinguera a la recent nascuda Assemblea d’Horts, que en un principi va estar dinamitzada per l’assemblea de la casa però que, de seguida va començar a funcionar de manera autònoma. I en poc de temps ja estava el tractor anivellant el terreny i marcant les sèquies.

Ara mateix totes les parcel·les estan treballant-se, però animem a tota la gent que vol cultivar un hortet que es passe qualsevol diumenge de reg -a partir de les 12:00h.- i que pregunte per la propera Assemblea d’Horts.

Per si es queda alguna parcel·la lliure o per si hi ha prou gent interessada en cultivar com per a okupar un altre espai, ja que a les rodalies de València hi ha un fum de solars abandonats i degradats amb potèncial per ser llaurats.

16510574736_34c784147c_o

http://horta.noblogs.org/

Últimes entrades blog de CSOA l’Horta,

Deixa un comentari