el cso kan paskual se va a kan masdeu

cartell PIC 23N pdiumenge 23 Novembre

Jornada pro-Autogestió  de Kan Pasqual

al PIC de Can Masdeu

El CSO Kan Pasqual us convida a compartir un diumenge amb un dinar i berenar boníssim i un seguit d´activitats. Els beneficis els volem destinar a reforçar el nostre sistema energètic solar i eòlic.
Us esperem!


10.30 h  Taller Ioga Vinyasa

Taller de Ioga de la tècnica “Vinyasa”.
“Vinyasa es una pràctica dinàmica de Hatha Yoga basada en la sincronització de respiració i moviment. Ens focalitzarem amb els braços, el equilibri i el centre del nostre cos, sent aquesta zona la generadora de calor que tant necessitarem aquests mesos d´hivern.
Serà una clase molt dinàmica, i us  recomano venir en dejú (sense esmorzar). La classe durarà una hora i mitja i és important participar a la sessió de principi a fi.”

12 h       Taller infantil de natura: seguim els rastres

Diferents animals conviuen als boscos de la Vall de Can Masdeu. Descobrirem quins són  seguint els seus rastres i petjades. Activitat pensada per la canalla i també més grans amb esperit naturalista. 

13 h.      Presentació projecte del CSO Kan Pasqual

El Centre Social Okupat de Kan Pasqual és un projecte col.lectiu que des de fa quasi 18 anys okupa i recupera la terra a l´obaga de Collserola. Ens ho expliquen amb algunes imatges i algunes anècdotes.

14.30 h.   Dinar amb cuina d´autor

16 h. – “Energia en alta tensió”

Els mercats necessiten xarxes d´interconexió energètica per disposar de kilowatts a mansalva, construint una teranyina de línies de Molt Alta Tensió que colonitzen els territoris i aboquen als pobles a un model cada cop més dependent i centralitzat. Els conflictes són vius: A Girona, Alacant i ben aviat a Collserola.

Energia_en_Alta_Tensió_23N+ Debat amb  col.lectius Fellines No a la MAT, Presentació llibre “Pobles Vius Pobles Combatius” sobre la Vall d´Albaida i Xarxa Sobirania Energètica          

– Passi documental

16 h.   Taller botànic: “Espècies invasores: el cas de l´Ailant  a Collserola”
Taller a càrrec de Jordi Pons, biòleg.
L´ailant és una arbre d´orígen asiàtic que s´escampa a gran velocitat per Collserola. Aprofundirem la diferenciació d´espècies exòtiques i invasores, el risc que suposen per a la biodiversitat,  i el paper d´institucions i veIns per prevenir i si és possible erradicar aquesta espècie.

17.30 h.   Titelles “Siriastre, el mag dels estels” 

Siriastre és un amant de l´univers. Ens ho demostrarà en un esplèndid teatre de titelles a càrrec de la companyia Els Titelladres.

————————————————————————————————-
Birra artesana de Kan Pasqual, pastissos i tapes durant tot el dia

 

Cab Masdeu

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s