Desallotjament Imminent de Ca La Trava

Desallotjament Imminent de Ca La Trava
21 set 2018
Comunciat davant l’imminent intent de desallotjament de Ca La Trava
42321789_654792324920642_5915508128077578240_o.jpg

🔥🔥DESALLOTJAMENT IMMINENT DE CA LA TRAVA🔥🔥

Cridem a la resistència activa contra els especuladors i la seva policia!

A partir d’avui, dijous 20 de setembre, la Brigada Mòbil dels Mossos d’Esquadra planeja ocupar el barri en qualsevol moment per fer-nos fora de casa. Nosaltres no ens mourem d’aquí: quan arribin ens trobaran a dins, però només podrem fer-los front omplint els carrers de solidaritat amb la nostra lluita, la lluita de totes. Creiem que ha arribat el moment de plantar cara al capital que saqueja els barris i a les institucions que l’ajuden i protegeixen. Per això, fem una crida a participar de forma activa a la defensa de Ca la Trava i a respondre amb contundència a aquells que ens n’expulsen.

Totes coneixem els patiments de la crisi d’habitatge que ofega Barcelona. La situació és extrema i té uns responsables físics i concrets: les classes propietàries i els especuladors que trafiquen amb les nostres llars. Han perdut la por. Enderroquen el barri, sobre les runes aixequen pisos de luxe i els exhibeixen com a trofeus a les vidreres de les immobiliàries.

Ja fa dècades que el moviment okupa lluita per garantir l’accés a una casa. Les companyes de Ca La Trava creiem fermament que la solució a la problemàtica habitacional passa per empoderar-nos i organitzar-nos: deixant de pagar el lloguer, alliberant espais i sabotejant i atacant els especuladors.

Totes les veïnes, okupes i llogateres, vivim immerses en la mateixa guerra quotidiana. Unim forces, donem la cara i que el pes de la injustícia caigui rendit al nostre pas. Que tremoli el poder!

Si desallotgen Ca La Trava, ens veiem a la Barrikada!

Estigueu atentes a properes convocatòries i màxima difusió.

41844760_654792331587308_8321267834831241216_o.jpg

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s