Llavors de llibertat!!..defensem Casal Okupat i Autogestionat ‘La llavor’

[El Prat] Aturem el desallotjament

«El Casal Okupat i Autogestionat “La Llavor” fa una crida a la mobilització popular en defensa d’aquest espai alliberat amenaçat, i a participar en les jornades que tindran lloc prèviament al Judici que el casal haurà d’afontar el dilluns vinent als jutjats del Prat».
Casal_cartell-desallotjament_petit.png
«Entre tots els actes i mobilitzacions convocades properament; destaquen les de la manifestació del proper dissabte 22 a les 18h a la Plaça de la Vila. I la de la concentració a les portes dels jutjats del Prat, dilluns 24 a les 11.30h a la Plaça de l’Amistat».

Casal_cartell_jornada_desallotjament.png

El proper 24 de novembre els membres del Casal Okupat i Autogestionat La Llavor anem a judici per l’okupació de l’edifici del CELL del passat 15 de març. El local és propietat de l’immobiliària Comercial Ibérica S.L, pertanyent al Grup Rosal de la família Bertrand, una poderosa nissaga propietària al Prat de la finca La Ricarda.

El CELL portava més de 15 anys abandonat, havia estat saquejat i desmantellat moltes vegades i es trobava en un procés de deteriorament imparable. Només en els pocs mesos en que ha estat okupat ja es pot comprovar una millora més que evident amb la neteja i adequació de diferents sales i la reparació de nombrosos desperfectes.

Un espai abandonat ha recobrat vida i ha estat seu en aquests pocs mesos de nombrosos col·lectius i persones. Des d’aquella primera assemblea amb més de 70 persones moltes han estat les iniciatives que s’han generat. Els espais autogestionats, assemblearis i horitzontals, fora dels canals institucionals i d’interesos econòmics i partidistes, són una necessitat pel Prat que enriqueix el teixit associatiu i social.

L’edifici està afectat per un pla urbanístic que obliga a qualsevol que vulgui comprar-lo a enderrocar la meitat per alinear-lo amb la resta d’edificis del carrer. Tampoc reuneix les condicions necessàries que justifiquin el pagament d’un lloguer. És per això que els seus propietaris ni l’han pogut vendre ni l’han pogut llogar mai. L’únic ús viable és el que li hem donat nosaltres, i en cas de que fóssim desallotjats el local continuaria abandonat anys.

Al Prat es cumpleixen 20 anys d’okupació i la lluita continua sent vigent davant la manca d’habitatges i la necessitat d’espais autogestionats on organitzar-nos. Davant la legalitat que defensa espais abandonats i propietats que no s’exerceixen defensem la legitimitat de donar-los un ús col·lectiu. Les persones que defensem el CELL sóm conscients de que sóm el fruit de totes les llavors que s’han anat sembrant aquests anys i que ara mateix estem sembrant de noves que algú recollirà. Per més que vulgueu ensorrar aquesta llavor, per més terra que li vulgueu llençar, això només farà que creixi més forta.

Sóm llavors de lluita i desobediència!!

Sembrem llavors de llibertat!!

Sóm i sembrem!!

See also:
http://www.elpratllibertari.cat/?tag=%C2%B7casal-la-llavor

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s