Volen desallotjar Can Piella!.. Stop the Eviction!

Volen Desallotjar Can Piella

El passat dijous 4 d’octubre vam rebre a Can Piella una ordre de desallotjament cautelar que s’ha d’executar en el periode de 9 dies (diumenge 14). Pero Can Piella està viva, Can Piella està maquinant…

Volem aprofitar la ocasió per demostrar que Can Piella no som només els que hi estem dia a dia, sinó tota la gent que ha vingut, participat, gaudit, donat i rebut un cop de ma, que l’ha seguit, que ha enriquit i que creu en les idees del projecte d’aquesta masia centenària del Vallès.

Estem pensant i perfilant idees que us anirem comentant, de moment necessitem que en feu difusió, rebotant el mail, twitejant (@canpiella), telfs, etc. Qualsevol altra iniciativa autònoma també serà benvinguda!!

Entre totes seguim covant alternatives. Can Piella està viva!

Buenos dias!

El pasado jueves 4 de octubre recibimos en Can Piella una orden de desalojo cautelar que se debe de executar en un periodo de 9 dias (domingo 14 de octubre). Pero Can Piella está viva, Can Piella está maquinando… Queremos aprovechar la ocasión para demostrar que Can Piella no somos solo los que estamos dia tras dia, sinó toda la gente que ha visitado, participado, hechado un cabo, que se ha interessado, gozado, enriquecido y cree en las ideas del proyecto de esta masia centanária del Vallés.

Estamos pensando y perfilando ideas que us iremos comentando, de moment necessitamos que hagais difusión, rebtando el mail, twiteando (@canpiella), telfs, etc. Cualquier otra inciativa autonoma también serçá bienvenida.

Entre todas seguimos incubando alternativas. Can Piella está viva!

Can Piella
web – www.canpiella.cat

twitter – @canpiella

2 pensaments sobre “Volen desallotjar Can Piella!.. Stop the Eviction!

  1. Retroenllaç: Can Piella viu! + video: Manifestació per Can Piella | KanPasqual

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s